Verblijf Aanvragen

In de kalender hieronder vind je de vrije weekends en vrije periodes in de Belgische schoolvakanties aangeduid in het: groen voor Molenhuisgeel voor het Bakhuis en in het paars als het niet meer beschikbaar is.

Midweken buiten de schoolvakanties zijn niet aangeduid in de kalender.
Vraag daarover informatie via het contactformulier.

Twee keer per jaar verschijnt het kalenderoverzicht van een volgende periode. Op 2 januari verschijnen de periodes van de eerste jaarhelft van het daaropvolgende jaar. Op 2 juli voor de tweede jaarhelft.

Als je met je groep een bepaald verblijf wil vastleggen vul je het onderstaand formulier in.

Wij dubbelchecken de periode en sturen een bevestigingsmail met de vraag om binnen de 5 bankwerkdagen het voorschot te storten. (€200 voor het Molenhuis en €100 voor het Bakhuis). Van zodra het bedrag op onze rekening staat, is de reservatie definitief.

Enkele weken tot 2 maanden voor je verblijf sturen wij de factuur met het saldo.

Voor weekendverblijf kan je aankomen vanaf 15:00u op vrijdag. Je vertrekt op zondagavond voor 17:00u. In uitzonderlijke gevallen (vooral in het Bakhuis) komen zondagavond al andere mensen aan. In dat geval moet je vertrekken om 15.30u.

In de (Belgische) schoolvakanties kan je in principe enkel per week boeken. Ook in vakantieperiodes kan je aankomen om 15:00u. Meestal kan je 7 volledige dagen blijven.
In het Molenhuis ben je welkom met maximum 2 opgevoede honden, in het Bakhuis maar met 1 hond. We vragen €5 per hond. 

Aankomst is op vrijdagmiddag (juli) of maandagmiddag (augustus). In andere vakantieperiodes heeft de groep die een volledige week neemt eerste keuze: aankomst op vrijdagmiddag of maandagmiddag. Je moet vertrekken op vrijdagochtend of maandagochtend om 9.30u of iets later naargelang de poets)

Op airbnb staan soms interessante last minute aanbiedingen. Zie 'Moulin du Rivage' of 'Moulin du Rivage Bakhuis'

Een streng annuleringsbeleid

1. Je annuleert vrij snel na reservatie. Je hebt reeds het voorschot betaald, maar je kreeg nog niet de factuur met het saldo.

2. Je annuleert enkele weken voor het verblijf. Het voorschot was al lang betaald en de mail met de factuur werd reeds verstuurd. We verwachten dat je het volledige saldo stort.

3. Je betaalde reeds voorschot én saldo.

In alle gevallen geldt: Wij stellen de periode opnieuw open op de kalender en op Airbnb, desnoods aan verminderde prijs. Als dat lukt, krijg je het betaalde of te betalen bedrag terug, verminderd met een administratiekost van €25 en verminderd met de korting die wij eventueel gaven aan jullie vervangers.

Bijvoorbeeld: je verblijf kost €500. Je annuleert twee weken voordien. Wij kunnen de periode nog verhuren voor €300. Je krijgt dus 275 euro teruggestort. 

M = Molenhuis Vrij is groen

B= Bakhuis Vrij is  geel

Volzet is paars

Aanvraagformulier

Waarborg

De factuur vermeldt naast het saldo ook een waarborg. Voor het Molenhuis bedraagt
die € 150 , voor het Bakhuis € 100 en voor Molenhuis + Bakhuis + Schuur € 200 .
Als alles in orde is, wordt die waarborg teruggestort uiterlijk twee weken na het
vertrek.

* Privacy

Maximum drie keer per jaar sturen wij een mail naar onze gasten met belangrijke informatie, vrijstaande periodes etc.
Wij garanderen u dat wij uw persoonsgegevens en financiële gegevens met niemand delen.
U hebt altijd het recht inzage te krijgen in uw gegevens, door het sturen van een eenvoudige mail naar info@moulindurivage.be
U kan op elk moment een mailtje sturen om uit dit mailingbestand geschrapt te worden.

De échte Ardennen, dat is hier!